Menu I
Przekąski serwowane w bufecie:
- Zielone szparagi zawinięte w szynkę szwarcwaldzką
- Mini szaszłyki z pomidorów i sera mozarella, pesto ze świeżej bazylii
- Crostini z musem z tuńczyka
- Sałatka grecka z marynowaną fetą
- Arabska sałatka tabouleh ze świeżych ziół i kaszy kus-kus
- Sałatka Colesław
- Pieczywo
- Masło
Dania główne z grilla:
- Szaszłyki z kurczaka i cukinii
- Schab karkowy w marynacie bawarskiej
- Kiełbasa śląska
Sosy do grilla:
- Barbecue
- Tzatziki
- Musztarda francuska
Menu II
Przekąski serwowane w bufecie:
- Pieczony kurczak z marynowanymi oliwkami
- Kanapeczki z wędzonym łososiem
- Tartoletki z musem serowym z ziołami
- Sałatka cezar z boczkiem i płatkami parmezanu
- Sałatka ziemniaczana z ogórkiem małosolnym
- Pomidory z dresingiem włoskim
- Pieczywo
- Masło
Dania główne z grilla:
- Schab karkowy w marynacie bawarskiej
- Biała kiełbasa parzona
- Piersi z kurczaka w marynacie jogurtowej curry
Sosy do grilla:
- Barbecue
- Tzatziki
- Musztarda francuska
Menu III
Przekąski serwowane w bufecie:
- Mini szaszłyki z kabanosa i ogórka konserwowego
- Włoska bruschetta
- Tortilla z warzywami i hummusem
- Mieszane sałaty ogrodowe z dressingami
- Sałatka z pieczonych warzyw z oliwą extra vergine
- Mizeria
- Pieczywo
- Masło
Dania główne z grilla:
- Kiełbasa brocka
- Schab karkowy w marynacie czosnkowej
- Szaszłyki warzywne
Sosy do grilla:
- Barbecue
- Tzatziki
- Musztarda francuska
Skomponuj własne menu na przyjęcie grillowe z poniższych propozycji
Sałatki:
- Wybór sałat liściastych z kiełkami, rzodkiewką i prażonymi pestkami dyni
- Sałatka colesław
- Arabska sałatka tabouleh, ze świeżych ziół i kaszy Kus-kus
- Sałatka grecka z marynowaną fetą
- Sałata rukola z szynką parmeńską, pomidorkami koktajlowymi i płatkami parmezanu
- Sałatka cezar z boczkiem i płatkami parmezanu
- Sałatka ziemniaczana z ogórkiem małosolnym
- Pomidory z dresingiem włoskim
- Mieszane sałaty ogrodowe z dressingami
- Sałatka z pieczonych warzyw z oliwą extra vergine
- Mizeria
- Sałatka z pieczonych buraków z jogurtem i selerem naciowym
- Sałatka z kalmar, gotowanych na parze brokuł i kiełki soji
- Tajska sałatka z wołowiny
Przystawki:
- Gotowane na parze zielone szparagi z pomidorowym vinegrette
- Wolno pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem z tuńczyka z kaparami
- Roladki z wędzonego łososia z kremowym serem, marmolada z mango
- Mini szaszłyki z pomidorów i sera mozarella, pesto ze świeżej bazylii
- Crostini z musem z tuńczyka
- Pieczony kurczak z marynowanymi oliwkami
- Kanapeczki z wędzonym łososiem
- Tartoletki z musem serowym z ziołami
- Mini szaszłyki z kabanosa i ogórka konserwowego
- Włoska bruschetta
- Tortilla z warzywami i hummusem
Mięsa:
- Schab karkowy w marynacie ziołowej
- Boczek w majeranku i czosnku niedźwiedzim
- Pierś z kurczaka w marynacie jogurtowej indyjskiej
- Sataje z wieprzowiny
- Kofta z mielonej wołowiny (szaszłyk mięsny)
- Szaszłyki z kurczaka i cukinii
- Schab karkowy w marynacie bawarskiej
- Kiełbasa śląska
- Biała kiełbasa parzona
- Polędwica wołowa w rozmarynie
- Kaszanka
- Schab karkowy w marynacie czosnkowej
- Polędwiczka wieprzowa w zielonym pieprzu
Ryby:
- Sandacz pieczony w foli z ziołami
- Szaszłyki z krewetkami tygrysimi
- Łosoś w kolędrze i trawie cytrynowej
- Polędwiczka z dorsza po meksykańsku
- Stek z tuńczyka
Warzywa:
- Szaszłyk z warzyw
- Kukurydza na słodko
- Ziemniaki pieczone w foli
- Warzywa z grilla
Sosy:
- Barbecue
- Tzatziki
- Sos majonezowo-czosnkowy
- Tatarski
- Salsa pomidorowa
- Rajita jogurtowa
- Musztarda kiwi
- Remoulade